ξενοδοχείο αθήνα
EnglishΕλληνικάFrenchSpanishItalianGermanChinese
Book Online
Άφιξη:
Νύχτες:
Δωμάτια:
Ενήλικες:
Παιδιά:
athens plaka hotel
Επισκεφθείτε
τα ξενοδοχεία μας στην Αθήνα


Greek
HOTEL AWARDS
Highly Recommended
Athens


hermes plaka hotel
hermes plaka hotel
 

Παροχές

Το γραφικό εστιατόριο στο ξενοδοχείο Plaka προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, πριν βγείτε να εξερευνήσετε την Αθήνα, το οποίο περιλαμβάνει: αυγά βραστά και ομελέτα, ζαμπόν, λουκάνικα, τυριά, επιλογή από διάφορα, γιαούρτι με μέλι, φρέσκα φρούτα εποχής, φρουτοσαλάτα, κομπόστα, κρουασάν, κεικ, σπιτικές μαρμελάδες, κ.ά. Επίσης, υπάρχει μια Ελληνική γωνιά με τυρί φέτα, ελιές κ.τ.λ. Ο χώρος του πρωινού είναι ανοιχτός από τις 07.00 μέχρι τις 10.00. Η νυχτερινή βάρδια μπορεί να σας φιλοξενήσει σε μια πρόωρη αναχώρηση.Η ταράτσα του ξενοδοχείου Plaka διαθέτει έναν κήπο με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, την παλιά πόλη της Πλάκας, την περιοχή Μοναστηράκι, την Αρχαία Αγορά και το λόφο του Λυκαβητού.
 Από το Μάιο έως τον Οκτώβριο μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα ελαφρύ σνακ στο μπαρ αυτού του κήπου, που είναι ανοιχτό 19.00 – 24.00 εφόσον το επιτρέπει ο καιρός.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε σύνδεση στο διαδίκτυο, υπάρχει στον πρώτο όροφο μια γωνιά Ιντερνετ στην αίθουσα αναμονής ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, με χρέωση. Με δικό σας υπολογιστή η χρέωση είναι μόνο 2 ευρώ την ώρα.

Το προσωπικό υποδοχής μπορεί να  σας βοηθήσει με ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και να οργανώνει ημερήσιες εκδρομές για ξενάγηση και αξιοθέατα στην Αθήνα.


 
Διεύθυνση: 7, Καπνικαρέας & Μητροπόλεως  ΤΚ 10556 Αθήνα
Tηλ.+30 2103222706, Fax. +30 2103211800, e-mail: plaka@athenshotelsgroup.com 
MHTE: 0206K013A0028300
        
© ξενοδοχείο πλάκα | All rights reserved |   Links |   Sitemap   
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion