ξενοδοχείο αθήνα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Παρατηρώντας την πόλη της Αθήνας ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Πρωτεύουσας είναι το Ξενοδοχείο Plaka. Η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον σε παρασέρνει, σχεδόν ανέπαφα, σε ένα θεατρικό πλαίσιο και σκηνικό όπου ο καθένας μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το ξενοδοχείο Plaka βρίσκεται στην πιο γνωστή και αναγνωρισμένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, την περιοχή της Πλάκας. Το ξενοδοχείο προσφέρει την τέλεια βάση για διαμονή στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, μόλις 2 τετράγωνα από τη στάση της πλατείας Συντάγματος και τον τελικό σταθμό των λεωφορείων αεροδρομίου.

Έξω από την πόρτα σας βρίσκονται όλα τα μείζονος σημασίας και ενδιαφέροντος σημεία της Αθήνας αλλά εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ένταση και την κίνηση της πόλης, ο κήπος στην ταράτσα θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και μοναδική θέα στην Ακρόπολη και την παλιά πόλη.

Στο κέντρο της Ελλάδας βρίσκεται η περιφέρεια Αττικής, γνωστή στους περισσότερους λόγω της πρωτεύουσας, της ενδιαφέρουσας πόλης των Αθηνών. Αυτή η περιοχή συγκεντρώνει κομμάτια από όλα τα σημεία της ιστορίας της Ελλάδας, καθώς ήταν το κέντρο του πολιτισμού και της κουλτούρας για πολλούς αιώνες.

 

 

Μέρη για να επισκεφθείτε στην Αθήνα:

Ο Παρθενώνας στην κορυφή του Βράχου της Ακρόπολης, ο λόφος του Λυκαβητού, τα διάφορα μουσεία, ο Εθνικός Κήπος, η συνοικία της Πλάκας με την παραδοσιακή αγορά και το Μοναστηράκι.


Η Αθήνα διαθέτει επιπλέον και πολλά Μουσεία, όπως: 

το Μπενάκη, το Εθνικό Ιστορικό, το Αρχαιολογικό, το Κυκλαδικής Τέχνης, το Βυζαντινό, η Εθνική έκθεση τέχνης, το Ελληνικής Παραδοσιακής τέχνης. 

Όλα βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.

 

Στην Αθήνα επίσης υπάρχουν πολλά θέατρα, όπως:

Δόρα Στράτου, Θέατρο Φιλοπάππου (το καλοκαίρι), Αίθουσα-Μέγαρο Συναυλιών, Εθνική Όπερα …Άλλα μέρη κοντά στο ξενοδοχείο Plaka που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι:

 

  • Θέατρο Ηρώδου Αττικού
  • Βουλή (αλλαγή φρουράς)
  • Προεδρικό Μέγαρο
  • Ναός του Ολυμπίου Διός
  • Μητρόπολη
  • Καλαίσθητη περιοχή του Ψυρή
Experts choice
Expedia
Tripadvisor
Booked
Trivago
Greek Guide
Holiday Check
students
Visit our Affiliate Hotels In Athens
PLAKA HOTEL
Καπνικαρέας 7 & Μητροπόλεως.  
GR 10556 Αθήνα Ελλάδα
Tηλ.+30 2103222706,
Fax. +30 2103211800,  
e-mail: plaka@athenshotelsgroup.com 

Privacy Policy
© 2019 PLAKA HOTEL ATHENS. All rights reserved.   |   MHTE:  0206K013A0028300